НОВИНИ

Едва ли някой би дръзнал да си помисли, че ако немец или друг европеец убие немски полицай ще му опростят доживотната присъда, ще му позволят да живее свободно в Берлин и че дори и ще му плащат помощи.

Институциите на ЕС усилено се борят срещу „фалшивите новини“ („фейк нюз“), като твърдят, че така защитават „свободата на словото“. Всяка страна от Съюза по отделно също се бори с тях – управляващите в България също. Оказва се обаче, че всъщност, тази борба е чисто и просто претекст за насаждане на цензура и водене на пропаганда.

(Обновено)

Тази сутрин, по време на военен парад, в югозападния ирански град Ахваз е била извършена терористична атака, при която са били убити 24 човека (по някои информации – 29), а други най-малко 53 (по някои информации - над 60) са ранени. Сред жертвите има жени и деца, а също и журналисти.

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас