НОВИНИ

Тази сутрин при полицейска проверка в Кристиания се стигна до стрелба, при която бяха ранени двама полицаи и един цивилен.

До първоначалната стрелба се е стигнало след като специално звено за интервенция на полицията е било обградило адреса и полицай е започнал да вика по лице, което се е опитвало да избяга. Мъжът е бил въоръжен и се е стигнало до размяна на изстрели, при които заподозрения е бил ранен, пише в съобщение на полицията, цитирано от „Локал“.
Копенхагенстката полиция съобщи, тази сутрин, че заподозреният за стрелбата е бил арестуван на адрес в Каструп и при ареста все още е бил въоръжен и ранен.
Според информациите при стрелбата са пострадали и двама полицаи и един цивилен – един е бил прострелян в областта на главата, а другите двама в крака. Засегнатият цивилен е с чужда националност и вероятно е събирал вторични суровини в района.
До стрелбата се е стигнало при „рутинна проверка“, както казва полицията във връзка с регулярни внезапни проверки на анклав занимаващ се с търговия на канабис.
Според съобщение на полицията в Туитър състоянието на заподозрения също е критично.
Ситуацията още се разследва.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас