НОВИНИ

Кървава сцена се е разиграла, когато въоръжен с нож мъж е нападнал австрийски полицаи и е бил прострелян в Мьодлинг – Виена, където се намира известният пазарен център „Шопинг сити зюд“.

Мъжът, който (коректно) е описан в австриските медии като „40 годишен австриец с мигрантско минало“, е седнал на бара в местен локал, като „демонстративно“ е бил въоръжен с нож. Това накарало сервитьор да се обади в полицията, която се е отзовала незабавно.

Според информациите, при появата на двамата патрулни полицаи, мъжът е „откачил тотално“ и се нахвърлил срещу тях размахвайки ножа и крещейки „Ще ви убия!“. Това накарало един от полицаите да го простреля в крака, но и това не спряло „австриеца“. Той продължил своята атака и е бил прострелян в стомаха. Нападателят е откаран в болница в критично състояние, а случаят се разследва.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас