НОВИНИ

Специален агент на ФБР разкрива, че член на транснационалната банда МS-13 е бил инструктиран да казва, че „бяга от насилието в Ел Салвадор“, когато има взимане-даване с полицията.

Агентът описва как Хосе Мартинез, познат като “Животното“ е достигнал до ранга „наше момче“ в бостънската банда MS-13 след като е намушкал 15-годишен младеж през септември 2015 г.
Според писмени показания, членове на противниковата банда „18-та улица“ са се опитвали да убият Мартинез и той е трябвало да избяга. Един от членовете на MS-13 „каза на Мартинез, че когато има взимане-даване с полицията трябва да бъде скромен и да казва, че бяга отнасилието в Ел Салвадор“, пише специален агент Дж. Уд, цитиран от „Дейли Коллър“.
Според изданието, администрацията на президента Обама е разширила „бежанските възможности“ за индивидуални лица и семейства от страните в Централна Америка, позовавайки се на насилието в този регион.

 

http://dailycaller.com/2016/08/31/fbi-agent-affadivit-reveals-ms-13-gang-member-was-instructed-to-say-he-was-a-refugee/

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас