НОВИНИ

Центърът на италианската столица Рим за известно време е бил сцена на „обстрел с камъни“.

Моментите на паника и страх започват около 19 ч. (местно време вчера) пред метро станция „Колизеум“, когато млад мъж започва да обстрелва минаващите и туристите с камъни.
Мъжът, за който в последствие е установено, че е сенегалец първоначално е предизвикал възмущение и неодобрение сред „нежелаещите“ да бъдат „културно обогатени“ римляни и гости на града, докато е уринирал в бутилка пред хората на автобусна спирка.
Сцената е била забелязана от служители на реда, които са се приближили до мъжа с идеята да го приканят да спре публичното изхождане, но сенегалецът се е „въоръжил“ с камани, започнал е да крещи и да заплашва всички, които са около него.
В крайна сметка, мъжът – информация за чийто статут няма – е бил обграден от полицията и задържан. При задържането е установено, че той е имал и сгъваем нож в себе си. Към момента обвиненията пред които е изправен са оказване на съпротива на властите, насилие и причиняване на наранявания, съобщава „La Repubblica“.
Двама от полицаите участвали в „усмиляването“ му са се нуждаели от медицинска помощ след сблъсъка.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас