НОВИНИ

Във Великобритания, 27 годишен пакистанец бе осъден за изнасилване на 12 годишно момиченце – малко след като е пристигнал в страната.

Камрам Ахмед бе осъден на 10 години затвор, като след излежаването на присъдата ще бъде екстрадиран.
Извергът е извършил престъплението си през април 2013 г. едва 6 месеца, след като е пристигнал във Великобритания - официално, за да сключи (естествено – уговорен) брак с британска гражданка. Той е заплашил детето, като освен това го е и „предупредил“ да не казва на никого, защото и без това „Никой няма да ти повярва, защото ти си дете, а аз съм възрастен“. После, той дори разказал на новата си жена за извършеното, като се „оправдал“ с това, че бил „обладан от Дявола“. Е, след като бил арестуван, той отрекъл изнасилването…
Извършеното от пакистанеца оказало опустошителен ефект върху психиката на момичето, което признало на един от учителите си, че е било „атакувано по мръсен начин“ едва 2 години по-късно.
Пред съда в Брадфорд, адвокатът на Ахмед – Мохамед Рамзан пък е пледирал за по-лека присъда, защото клиентът му бил „извънредно засрамен“ от престъплението си…

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас