НОВИНИ

След като вълната от сексуални насилия от „търсещи спасение от насилията и войната“ срещу немкини буквално като епидемия се разпространи в цяла Германия, властите признаха своето безсилие (или нежелание?!) да се справят с нея.

Вероятно това е и причината, немската Федерална полицейска служба (ВКА) разпространи „ценни съвети“ към немкините, как да се „опазват“ сами от изнасилване, а и какво да правят, ако все пак бъдат изнасилени.
„Ако една жена се почуства заплашена, когато срещне група мъже, или усеща, че една ситуация може да представлява риск, тя трява винаги да се доверява на своята интуиция и да избягва да попада в такива ситуации“, казва говорителят на ВКА Маркус Кот, цитиран от shz.de. Според него, женитя трябва да родължават да са готови „да направят обходи“, като в допълнение, те трябва да видят, дали има „наблизо някакви полицаи, с които да влязат в контакт“.
А ако, независимо от предприетите мерки, дадена жена все пак бъде атакувана от „търсещите убежище“, то е много важно, тя да може да се защити. „Тук трябва да дейтвате колкото се може по-смело и по-решително. Дори и високото викане може да добър начин, да се направи така, че минувачите да разберат какво става“, заявява Кот. Той добява, че би било най-добре, виковете да са насочени към определен човек, намиращ се наблизо и дори дава пример за това: „Вие там с очилата и синьото яке, извикайте полиция!“ Според него, това е добър начин да се окаже натиск върху минувачите да окажат помощ.
Но, ако няма помощ и не може да бъде извикана полиция, жертвата следва се обади колкото се може по-скоро – след изнасилването. За тази цел, полицията е създала специална обещствена телефонна линия – за даване на съвети на жени, станали жертва на сексуално насилие.
Ето още някои от „ценните съвети“ на ВКА към немските момичета и жени:
• Ходете на групи, най-малко от по 2-3.
• Носете гуменки, вместо обувки на токчета, така че да можете да избягате.
• Избягвайте употребата на наркотици и алкохол.
• Пийте само от бутилки, които сте отворили лично вие самата.
• Не гледайте само в екрана на телефона си, без активно да се оглеждате наоколо.
• При извънредна ситуация (т.е. –нападение – бел.ред.), не се дръжте като жертва, а като противник – атакувайте гениталиите, ставите, очите, носа и ушите (на нападателя), където усещането за болка е най-силно.
Интересно, как биха се защитили 2 или 3 жени, атакувани от група от около 10-тина млади мъже? (Защото груповите атаки са и най-масовите) Или пък, как би се спасила с бягство по-възрстна жена, дори и да е обута с гуменки?! (Защото и нападенията срещу възрастни жени съвсем не са рядкост.) А може би, най-добре е немкините изобщо да си стоят в къщи? Сигурно – стига да са добре заключени и в никакъв случай да не отварят на мигранти, появили се на вратата им…

Заради това изнасилванията от дошлите в Европа ще продължат

Вълната от сексуално насилие в Европа продължава

Гостите на Меркел продължават да насилват

В съветите на ВКА (естествено!) изобщо не се споменава за сексуалните насилия, извършвани от мигранти – би било нетолерантно и расистко. Но, фактите са си факти – преди масовите пристигания на „гостите на Мути Меркел“, проблемите със сексуалните насилия никога не са били в такива размери, а и колкото и да се прикрива, на повечето европейци отдавна е известно - огромната част от сексуалните насилия в Германия, Австрия, Швеция и другите европейски страни се извършват именно от мигранти… А полицията и политиците, които я ръководят, вместо да дават добри съвети на европейките, по-добре даосигурят тяхната безопасност.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас