НОВИНИ

Много добре познат на полицията мароканец, този път „не позна“ жертвата си. Около 23.30 ч. (местно време в четвъртък) той е направи опит да задигне чантата на момиче в Болоня.

Та е била с група приятели и един от тях е забелязал намерениеята на мароканеца и го е ударил. След това около 30-годишният нападател практически се е превърнал в „жертва“ и е бил здраво натупан като единствено изнасянето му – в страни от мястото – го е спасило от допълнителен бой. След това северноафриканецът е бил насочен към общински патрул, който се е обадил на полицията.
Външно той е изглеждал доста зле, но се е оказало, че състоянието му не е притеснително. Сега полцията, която разпитва множеството хора станали свидетели на сцената се опитва да открие „самораздалите правосъдие“.
Мароканецът – чийто статут на пребиваване в Италия не е съобщен – обаче се оказва, че е „повече от добре“ познат на властите за различни престъпления, вкл. кражби и продажба на дрога.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас