НОВИНИ

Дъстин Московитц официално се включва в „анти-Тръмп“ групата, определяйки предизборните изявление на президентския кандидат на Републиканците като „неубедителни“.

Според него, политиката по миграцията, на Донълд Тръмп „нанася вреда както на гражданите на страната, така и на чужденците“.
Московиц, който е един от съоснователите на социалната мрежа „Фейсбук“ ще отдели 20 млн. долара в помощ на кампанията на Демократите, т.е. за г-жа Хилъри Клинтън.
Той не скрива, че при всички вотове е гласувал за Демократите и допълва, че сега ситуацията е „различна“.
„Това стана референдум за това кои искаме да бъдем – като индивиди, като нация и като общество. Ще бъдем ли водени от страха към племенни взаимоотношения/строй, подчертавайки нещата, които ни разделят?“, пише той в микроблога си в „Medium“.
Московиц допълва, че „подобно на много демократи“ не подкрепят (той и Кари Туна – съпругата му и също съосновател на Фейсбук) всички точки от платформата на Демократите, но е напълно ясно, че ако Клинтън спечели вота, Америка „ще се приближи много повече към света, който ние бихме искали да видим“.
Той допълва, че при победа на Тръмп ще има връщане назад и страната ще стане по-изолирана от „глобалната общност“. По думите му, Републиканците и в частност Тръмп, подчертават „фалшив спор между техните поддръжници и остатъка от света“ и служи като „глас“ за тези американци, които са изоставени, докато „остатъка от света се радва на огромен прогрес, тези които се чувстват лишени от власт и отчаяни да бъдат чути“.
Московиц, подчертава, че това е първият път, в който официално „подкрепят кандидат и дават дарение“.
„Ние, не сме единствените активирани толкова силно по време на тези избори“, допълва той преди предоставянето на списък-получатели на финансовите средства.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас