НОВИНИ

Не случайно, все повече от недоволните от политиката на канцлера Ангела Меркел говорят срещу процес на адаптация и интеграция на германците към „новогерманците“, както официално немските власти държат да бътад наричани стотиците хиляди, пристигащи в Европа.

Интернет страницата на немския Бундестаг, вече е и с арабски вариант. Както някои потребители на социални мрежи жлъчно коментират „Машаллах“.
Единственото, което си заслужва кратка бележка по особено ценната информация (на арабски)е, че явно водещи за теми за немския парламент са: сътрудничеството на немските законодатели с тунизийските и с кувейтските – за разрешаването на хуманитарната криза в Сирия (не че Кувейт приема „сирийски бежанци“).
И разбира се: Ислямът е религия на мира (от Великия имам на базирания в Кайро университет Ал-Азхар, Шейх Ахмед Мохамед Тайеб).

Имаш проблеми с вота – избирателите-мюсюлмни могат да те спасят
„Лошо няма – избори идват“, а повече гласове винаги са „Добре, дошли“ … особено, ако собствените ти сънародници не изгарят от желание , отново да ти гласуват доверие и да те овластят.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас