НОВИНИ

Мъж, въоръжен със сатър атакува полицаи в Ню Йорк на оживена улица в Манхатън, близо до станция Пен.
Мъжът – Акрам Джудех (32 годишен) е добре известен на полицията и има 15 предишни ареста, като последният от тях е през август и е за носене на нож пред синагога.

Инцидентът е станал около 17.00 ч. на 32-а улица, когато полицаите са били извикани, защото са получили информация, че мъж се опитва да свали блокиращо колелото устройство от автомобил.
Когато полицаите дошли на мястото, Джудех извадил закачен на колана му около 30 см сатър и между него и полицаите започнал сблъсък. Един от полицаите получил около 20 см порезна рана на лицето. Полицаите използвали електрошоков пистолет, но той не подействал на нападателя. По време на схватката, нараняване е получил още един униформен полицай.

В това време, полицай (детектив), който не е бил на служба забелязал, че полицаи преследват заподозрения. Той се опитал да избие сатъра от ръката му, но не успял и бил ранен в главата, като състоянието му се оценява на сериозно.

Полицаите открили огън по Джудех – изстреляни са общо 18 патрона, като той е бил улучен от няколко куршума. Откаран е в болница в тежко състояние.
От полицията в Ню Йорк не са дали засега информация, относно мотивите на нападателя.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас