НОВИНИ

Схема за имигрантски измами, въртяна от кувейтски имам
МВР на Великобритания е разкрило схема за имигрантски измами, която е целяла да даде възможност на стотици лица да отидат на острова използвайки законите за събиране на семействата.

Според доклад на агенция за наблюдение а границата, имам на джамия в Кувейт е подписвал документи за брак за мигранти, които твърдят, че са бедуини.
Британия често дава уeбжище на представителите на малцинството, тъй като Кувейт отказва да им даде гражданство.
Разкритията показват най-малко 29 случая, при които схемата вече е била използвана и тези 29 мигранти (твърдящи, че са бедуини) са „вкарали“ във Великобритания повече от 100 други.
Установено е, че „съществен брой“ от сертификатите за брак са не само от една и съща джамия, а и с подписа на един и същ имам. Бежанският статут на 29 мигранти замесени в измамата сега се анулира.
Бедуините са разглеждани в Кувейт като нелегални и не получават никакви бонуси (помощи) като гражданите на страната – интересно къде са активистите за човешки права и отворени граници, които често издигат лозунга „Никое човешко същество не е нелегално“, още повече че тези хора на практика са си у дома.
Кувейтското правителство поддържа тезата, че бедуините са нелегални икономически мигранти от съседни страни като Ирак и Саудитска Арабия, т.е. те не са без гражданство.


По информация на „Брейтбарт“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас