НОВИНИ

Този път боевете са между непълнолетни и младежи
Група шведски младежи и „мигранти“ са стигнали до сблъсъци – с метални прътове и сопи - в Централна Скара в понеделник.

При пристигането на полицията – около 21.45 ч. , местно време – е било установено, че 4 от „мигрантите“ са ранени, като един от тях е бил „здраво набит“ и е хоспитализиран.
Той е „не придружавано дете-бежанец“ и твърди, че е роден през 1999 г., т.е. че е на 17 г. и медиците са установили, че е бил ритан и удрян с юмруци в областта на лицето и главата – нараняванията му са сериозни, но не са живото застрашаващи.
В последствие петима шведски младежи са отишли в полицията, за да подадат контра-оплакване – при пристигането на полицаите е било установено нападение и нападение при утежняващи вината обстоятелства – и са показали и собствените си наранявания.
Полицията (към момента) не е коментирала причините за сбиването, но според информациите версията „престъпление от омраза“ не се разглежда.
Участниците в боя са били на възраст между 15 г. и 20 г.


По информация на „Skövde News“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас