НОВИНИ

Резултатите от проучване на общественото мнение в Австралия показват, че 49% от австралийците подкрепят забрана на мюсюлманската имиграция.

Проучването на „Essential Research“ показва също така, че 48% от тях биха приветствали национален дебат по въпроса, а 2/3 са съгласни с мнението, че сенатор Паулине Хансън говори по въпроси, за които другите политици се страхуват да отворят дума.
Основната причина поради, която подобна забрана би била подкрепена е страхът от „тероризъм“ и вярването, че мюсюлманите мигранти не се интегрират и не споделят австралийските ценности – настоящите резултати показват увеличение от 21% спрямо октомври.
60% от респондентите, които подкрепят дясната Коалиция са за прекратяване на миграцията на мюсюлманите, успоредно с 40% от гласоподавателите на лейбъристите и 34% от тези на зелените.
Проучването първоначално е проведено в началото на август и след това е повторено, за да се осигури, че резултатите не са откъслечни.


Използвана е информация на „Брейтбарт“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас