НОВИНИ

Отново семейство, пътуващо по магистрала е било обстреляно с голям камък – този, път обаче в Германия.

Изглежда, че тенденцията, пътуващите по магистралите да бъдат обстрелвани с камъни и други (тежки) предмети – характерна до сега, повече за Дания – бързо се разпространява из Европа.
В неделя, семейство с две деца – на възраст 4 г. и 6 г. – са били обстреляни с бетонно блокче хвърлено от надлез в южната част на Германия, съобщава „Билд“. Когато 12-килограмовият бетонен блок е бил хвърлен от моста, автомобилът е бил шофиран от мъжа на 33 години, чиято кола се е движела по магистрала А7, близо до Гиенген ан дер Бретц (административен окръг Щутгарт, Баден-Вюртемберг).
Мъжът се е опитал да го избегне, но – за съжаление – безуспешно и колата се е претърколила няколко пъти на магистралата.
Бащата и двете деца бързо са хоспитализирани със сериозни наранявания, които (за щастие) не са живото застрашаващи, но 25-годишната им майка в момента се бори за живота си.
Според изявление на говорителя на полицията, случаят се разследва като „престъпление“, а властите търсят свидетели.
„Това не е случаен инцидент“, коментира Уве Краусе за германския вестник „Heidenheimer Zeitung“.
Няколко подобни „инциденти“, вече имаше в Дания. Преди около месец, 33-годишна жена почина, а 36-годишният й съпруг беше сериозно ранен, докато 5-годишният им син се е измъкнал само ожулвания и натъртвания, съобщава „Speissa“. Полицията, все още не е разрешила случая и няма заподозрени.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас