НОВИНИ

Лидерът на френския „Национален Фронт“, Марин льо Пен заяви, че настоящата имиграционна политика на страната е дълбоко дефектна и с нейния процес за предоставяне на убежище „злоупотребяват“ нелегалните имигранти.

По думите й, голяма част от сирийските бежанци са „радикални ислямисти“ и ако тя бъде избрана за президент, няма да избере политика на „Добре дошли“ за тях.
Льо Пен смята още, че кризата в Кале – около незаконния лагер „Джунгла“ – може да бъде решена само, ако Франция направи драстични промени с съществуващата имиграционна политика и взима по-малко мигранти.
„Предоставянето на убежище може да бъде гарантирано само за тези, които са преследвани от техните собствени правителства, заради нещо което с направили или казали“, коментира тя за френската „BFM-TV“.
Льо Пен допълва, че властите ще демонтират „Джунглата“, но „къде ще отидат след това тези хора?“
Според нея, единственият начин да се овладее прилива мигранти, идващи във Франция е страната да си върне контрола над границите и правителството да започне да изпраща обратно по домовете мигранти.
„Нелегалните имигранти нямат причина да стоят във Франция, тези хора са нарушили закона в минутата, в която са стъпили на френска земя“, казва още тя и споделя идеята за изграждане на „мигрантски лагери“ на територията на страните, от които „мигрантите“ твърдят, че идват в Европа и по този начин да, те да бъдат изпратени у дома в „сигурни условия“.
Льо Пен, коментира и съмненията на някои френски избиратели относно способността й да ръководи страната и обещава да изпълни „всички свои обещания“. Според нея, „Националният Фронт“ ще сложи край на дълъг период на несигурност, ако му бъдат дадена властта и средствата. Тя отново повтаря и обещанието си да проведе референдум относно членството в ЕС, ако Съюзът не приеме някои (нейни) по-радикални политики.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас