НОВИНИ

През последните около две години повече от 1.5 млн. мигранти и лица, търсещи убежище сноват по пътищата на европейските държави в търсене на „по-добър живот“.

Някои от тях идват от Сирия, Ирак и Афганистан – страни в които се водят бойни действия, въпреки че правителствата на последните две са силно подкрепяни и подпомагани от нашите собствени правителства и европейски институции, както и на САЩ.
Ако, в Сирия и Ирак поне официално се води „война срещу тероризма“, то в Афганистан няма дори и това, но … но фактите показват, че идващите и несанкционирано „шляещи“ се из Европа лица са от повече от 70 държави.
Поне, толкова са регистрирани в Унгария.
През лятото на 2015 г. – след поканата на германския канцлер Ангела Меркел – унгарската граница ежедневно е преминавана от до 4 000 лица, преди да се сложи оградата и активната охрана от полиция, войници и кучета.
В ексклузивен разговор за британския „Експрес“, кметът на унгарски я град Морахолом, Золтан Ногради обяснява, че малкото градче се е радвало на забележителен туристически поток, но – но това е било преди поканата на Меркел и притока на лица от цял свят. След това, дори е започнало изтегляне на инвеститорите.
Според Ногради, хората в Западна Европа – която е предпочитаната дестинация на идващите – нямат и идея за мащаба на икономическите имигранти, които идват към родините им. По думите му, при тях са регистрирани мигранти от 70 страни, дори човек от Куба.
„Аз не разбирам….Не мисля, че във всичките 70 страни има война или други проблеми, но разбира се, първоначално всички казват, че са от Сирия“, казва той, въпреки че обективно погледнато, тези който не са от Сирия не „казват“, а ЛЪЖАТ.
Идващите в Европа лица проявяват и друга обща закономерност – „всички бяха на 12 г.“.
Твърденията са принципни – и не само на лицата в Унгария, но явно и в другите страни, тъй като подобни случаи има много – и те изобщо не се притесняват от откровените си лъжи, сигурно защото считат, че европейците са малоумни идиоти, или пък (което е и по-вярно) - че собствените им правителства ги правят на такива.
Ногради, разказва още, че е имало трима или четирима пакистанци, за които е било „трудно да повярваш, че са на 12 години и са от Сирия. Те реално не могат да докажат истината“.
Легендите на някои са развенчани, когато се е оказало, че не могат да говорят арабски със специално назначения преводач, тъй като са твърдели, че са от Близкия Изток.
Унгарският кмет, коментира още, че дошлите в Унгария лица не искат да стоят нито в града му , нито в Унгария – подобно на тези изпратени в Латвия (страната беше задължена да приеме 40 лица, от които 38 отидоха обратно в Германия).
„Те искат да отидат във Великобритания, Швеция, Германия, да отидат в страни чиито социални системи (с помощи и придобивки) са силни“, казва още Ногради.
В унгарския град живеят около 7 000 човека и малко от тях са говорели английски, но с потока идващи в Европа, всички са научили по няколко английски думи/фрази. Те са били – „„не полиция“, „не лагер“, „не регистрация“ и „Аз обичам Ангела Меркел““.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас