НОВИНИ

Гръцката полиция е арестувала в бежански лагер четирима младежи „бежанци“ по обвинения в изнасилване на друг младеж.

Четиримата пакистанци, които всички са на възраст 17 г. – явно това е официално обявената от тях, което съвсем не означава, че е реалната им възраст – са били арестувани в неделя в лагера Мория на остров Лесбос в Егейско море.

Пакистанцие са изправени пред обвинения в изнасилване и детска порнография, съобщава „Фокс Нюз“. Според обвиненията, те колективно са нападнали свой сънародник на 16 г. (явно по неговите твърдения) и са записали „забавлението“ на мобилните си телефони.
Жертвата е преминала лекарски преглед и консултации с детски психолог, докато четиримата „непридружавани деца бежанци“ – какъвто би трябвало да е официалният им бежански статут даващ по-голяма закрила и повече социални придобивки – предстои да се явят пред съда.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас