НОВИНИ

Престъпленията, извършвани в Германия от мигранти придобиват все по-уродливи измерения. Последният „стон на модата“ в обогатяването на европейската култура са нападенията с ножове. Повечето са тривиални – отварят вратата на колата и ограбват шофьоро или вземат автомобила. Но има и „по-особени“.

Около 03.00 ч. сутринта в четвъртък (29 септември) на външната врата на дома на 28 годишен германиц, жител на Аймбютел, северен район на Хамбург се позвънило. Човекът отворил вратата считайки (в просъница), че по това време на денонощието може да го безпокои само приятел или съсед. Пред него стоял напълно непознат нему „посетител“. Непознатият извадил нож, но успял да го наръга само в ръката, след което избягал.
Сега полицията издирва заподозрения, описван като 24 до 28 годишен, висок около 180 см и „южняк“ - един от политически коректните начини да се описват мигрантите, като се спзват наложените от властите забрани по никакъв начин да не се накърнява „добрия имидж на бежанците“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас