НОВИНИ

Трима холандци са били наръгани с нож в мароканския град Казабланка.

Тримата туристи са били в района на джамията „Хасан ІІ“, когато неясно от къде се е появил мъж с нож и е започнал да ги ръга.
Жертвите са 57-годишна жена и нейните син (на 30 г.) и дъщеря (на 27 г.), според съобщение на министерство на външните работи, което е потвърдило нападението. Жената и синът й живеят в южния град Фюхт, докато дъщея й – в Амстердам.
Полицай, който се е намирал в близост до мястото на нападението се е намесил и е успял да надделее над нападателя, който при ареста е ранил и полицай.
Състоянието на две от жертвите е сериозно, те са хоспитализирани и получават лекарски грижи, съобщава холандското консулство в Мароко.
Тук следва, вече превърналата се в „дежурна“ част при подобни нападения: мотивът за атаката не е ясен; нападателят (според полицията) е „объркан и в хистерия“.
Според съобщения в мароканските медии, той е на 28-години.


По информация на „telegraaf.nl“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас