НОВИНИ

Индийската полиция обяви парична награда за информация относно „почезналият“ имам на Бижнор Джама Масджид в, който е обвинен в изнасилване под предтекст „религиозен ритуал“.

Не е ясно, дали имамът е бил вдъхновен от "Декамерон" на Бокачо, но... Човек никога не знае.

Според съобщението на полицията, жена обвинява маулана Ансуар ул-Хак, че е била изнасилена от него на 25 август. В нейният сигнал се обяснява, че имамът й е казал, че е обладана от Дявола и той ще я освободи от него.

„Той ме викна в дома си в с. Бакшиуала под предтекст за извършване на определен ритуал и ме изнасили. Той също така, направи видео запис на акта“, пише още в сигнала, цитиран от „Times of India“.
Полицията е опитала да влезе във врзка с имама и да го издири, но доста безуспешно – от 3 септември духовникът е изчезнал. Властите дори са поставили съобщение в дома му във връзка със случая, но реакция няма. Така, полицията е решила в понеделник да обяви награда от 5 000 рупии (около 67 евро, което е около 1/3 от средната работна заплата) за информация, относно неговото местонахождение.
Видео записът от „гоненето на Дявола“ по без гащи се превърна в „хит“ в интернет. След като срещу имамът са повдигнати обвинения в изнасилване, той е заплашил високопоставени официални лица със „сериозни последствия“, ако случая не бъде прекратен. Но ефектът, явно е бил точно противоположен, защото са подадени още 5 сигнала срещу него и той е офейкал.
След изцепките срещу властите – вкл. съдиране на пагон на полицай – мюсюлманският духовник е произвел видео извинение за действията си, в което казва „Аз изгубих баланс след като случай за изнасилване е подаден срещу мен. Така, че аз направих някои противоречиви изявления…“.
Явно, видео записите са „слабост“ на имама, но безспорно по-интересният от тях е този, показващ как имамът „гони Дявола“ – той може би и за това е изчезнал, защото го гони някъде…дано само да не го догони в Европа.

Впрочем, не само имамът е правил видеозаписи - ето и други, направени от заловилите го с друго момиче...

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас