НОВИНИ

Увеличаващо се и деградиращо насилие в Германия
Развилнелите се „гости на Меркел“ отбелязяха „нов рекорд“ в убиването на правата и свободите на немските граждани – изнасилване с насилствено „участие“ на дете.

Всъщност, точна (правна) формулировка на случилото се едва ли има, просто защото подобни случаи до сега в европейската криминална практика едва ли е имало.
Гнусното изстъпление е станало в Люненбург, където 23-годишна жена е била изнасилена пред очите на детето си, което насилствено е държано на местопрестъплението.
Според съобщение на местната полиция, престъплението е станало на 1 октомври в „Lüneburger Kurpark“, където жената се е разхождала с малкото си дете. Не е ясно дали немските медии буквално цитират съобщението или просто са политически услужливи, но нападението е станало „в ранните часове на вечерта“ – ЧАСЪТ на нападението е 18.30 ч.
По информация на немския "mopo.de" двамата нападатели са приближили жената и детето из отзад и са го издърпали от нея. След това детето е било държано, докато майка му е била изнасилвана. След като насилието е приключило, двамата са я пуснали и са си тръгнали.
Жената е потърсила помощ и е започнало издирване, което все още продължава, а полицията е публикувала телефонен номер на който моли всички, които са очевидци или имат информация за престъплението или извършители да се обадят.

Едва ли, „толерантността“ на германците е стигнала до там, че просто да гледат как изнасилват майка пред очите на детето й без да се намесят или да потърсят помощ – така остават имащите информация за изнасилвачите.
А, те са: мъже, около 30 г. до 35 г., средиземноморски вид; един от извършителите е с брада и е носел син пуловер с качулка.
Случайно, някой да е виждал „средиземоморски“ изглеждащ мъж наскоро? Или пък, мъж със син пуловер…

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас