НОВИНИ

Днес в няколко града се организират протести срещу приемането на бежанци у нас, и за недопускането на бежански лагери на територията на България.

Организатори са: Национална съпротива, „Анонимните“ за Велико Търново и групи в социалните мрежи.
Протестите са в София (от 20.00 ч. със сборен пункт до храма „Света Неделя“); Велико Търново (от 20.00 ч. – пл. „Майка България“); Варна (от 19.00 ч. – пл. „Независимост“)
Организаторите заявяват, че протестите имат за цел да покажат пред света, че българския народ има мнение, а патриотизмът не е празно понятие, и ако политиците сляпо следват общата европейска миграционна политика, то българите няма да пожертват единствената си родина заради европейско „браво“.
Ситуацията с нелегалните мигранти е действително сериозна, и ако целия Европейски Съюз показва, че не може да се справи с овладяването й, то с идването на зимата ще става все по-страшно, защото наплива ще се увеличи. Затова сега народът е този, който излиза да каже, че няма да преглътне и да се съгласи с абсурдната миграционна политика, и ще пази домът си — България.
Следва обръщението на организаторите на протеста в София:
„След успешно проведения протест в квартал Овча Купел, на който присъстваха около 800 души, такъв ще се проведе и на улица Мария Луиза и Лъвов мост. Протестът ще се проведе на 7.10.2016.
Нека този път има повече хора! Протестът ще тръгне от храм "Света Неделя". Припомням ви, че в района около Лъвов мост, на Женския пазар, цялата Мария Луиза, все по-рядко се чува българска реч. Не случайно там е "Малкия Бейрут".
Вече видяхме случаи на рекет, на тормоз, на притеснения. Хората ги е страх. Ще чакаме да ги изгонят от жилищата и офисите им, ли!? За да се настанят нелегалните мигранти там и, за да пребъдат каналджиите още повече?
Говори за проблема, споделяй видеата и статии по въпроса, посещавай протестните шествия. С протества в Овча Купел казахме НЕ на статуквото! Да ги притиснем до стената!“
Официални искания на протестите на 07.10.2016г. София (20 ч. Храм "Св.Неделя" за шествие до Лъвов мост) и в Бургас (19 ч. - пл."Тройката") и
Подкрепете ни в нашите справедливи НЕПОСРЕДСТВЕНИ искания :
1. Искаме да бъдат незабавно затворени границите ни за мигранти. Да бъде изградена стена по примера на Македония . В предвид наплива на хиляди нашественици ,да бъде изпратена армията с тежки машини да охранява границата , а на войниците да бъде заповядано да бранят границата с цената на живота си...Както и да бъдат направени законови гаранции , които да защитават граничарите,които съвестно са опазили границата ни. Да не бъдат разследвани и съдени !!!
2. Да бъдат обискирани всички джамии, ЗАЩОТО Е ОБЩЕСТВЕНА ТАЙНА , ЧЕ СА СКЛАДОВЕ ЗА ОРЪЖИЯ И ПРИ СИГНАЛ МОГАТ ДА ВЪОРЪЖАТ ИСЛЯМСКИТЕ ЕКСТРЕМИСТИ, НАВЛЕЗЛИ СКОРО В РОДИНАТА НИ КАТО "БЕЖАНЦИ" = МИГРАНТИ !!!
3. ДА се внесат поправки в закона по посока увеличаване на предвидените по НК наказания за прекарване на лица през границата , включително и наказанията за незаконно преминаване на държавната граница за самите прекарани лица така, че теоретично да е невъзможно дори да постановяват условни осъждания, които сега се налагат на 99% от каналджиите. Наложително поради повишената в десетки пъти обществена опасност на деянието през последните години поради масовостта на явлението.
4. Искаме да бъде разпределени полицейските сили в страната според концентрацията на тежки престъпления . В този ред на мисли да се създадат нови полицейски управления в малки населени места със завишени нива на битовата (циганската) престъпност. Да бъдат защитени нашите възрастни сънародници по селата. Нашите майки и бащи, баби и дядовци, а не хрантутниците в Парламента.
5. Да бъдат преразгледани всички документи и производства по издаване на документи за право на убежище или пребиваване от 2012г. до сега. За тези ,на които са дадени неоснователно убежище или право на пребиваване - 95% от случаите, да бъдат експулсирани или депортирани НЕЗАБАВНО в страната им по произход или в страната през, която са навлезли в България. Всички длъжностни лица виновни за издаване на невалидните или недействителни документи - съдени и осъдени на ефективен затвор.
6. Да бъдат закрити всички Бежански/ мигрантски центрове и да бъдат изнесени само тези, за които е невъзможна депортация - в граничната ивица - в лагери от закрит тип, поне на 15 км от първото населено място, с тапа за мобилна комуникация и под надзирателство на специална охрана включваща и представители на доброволци по места.
7. Република България да наложи едностранно вето върху изпълнението на поетите задължения на страната по Дъблинския регламент. Правен акт, по силата на който страните в западна Европа са ни върнали над 50 000 нелегални мигранти, като първа държава членка на ЕС , където са регистрирани мигрантите. Това се случва често, когато те извършат престъпление в западна Европа !
ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ В ЕДНО ЧИСТО И СВЯТО ОТЕЧЕСТВО.
ТАКОВА, ЗА КОЕТО СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.“
Във връзка с протеста в София от МВР разпространиха следното съобщение:
„СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред в столицата във връзка с предстоящо тази вечер протестно шествие
Служители от Столичната дирекция на вътрешните работи предприемат всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата преди, по време и след провеждането на протестно шествие тази вечер. Началото му е заявено за 20.00 часа със сборен пункт пл. „Света Неделя”. Маршрут на придвижване: бул. „Витоша”, бул. „Княгиня Мария Луиза” до „Лъвов мост”. На сборното място ще бъдат изградени филтровъчни пунктове за проверка за носене на забранени предмети и вещи и хора във видимо нетрезво състояние. Столичните полицаи имат готовност при необходимост поетапно да затварят временно платното за движение по протежение на шествието. Призоваваме гражданите за търпение и толерантност при евентуално създадено за тях неудобство.“
Но, от организаторите от Национална съпротива са на „малко“ по-друго мнение:
„Днес бяхме в СДВР да се разберем за протеста. Явно власт имащите вече усещат на къде духа вятъра и са решили да вземат мерки, срещу нашето шествие. Еничарите ще мобилизират всички налични полицаи от София и околните градове, да пазят ислямистите от българите!!! Правилно сте разбрали! 2000 полицаи, ще пазят нелегалните имигранти от ”лошите” българи, които не са съгласни с това нелегални ислямисти да тормозят, ограбват, убиват и изнасилват други българи. Вече от много време ни е ясно, че всеки чужд интерес е защитен в България, освен БЪЛГАРСКИЯ, който явно е опасен за герб и техните партньори от ляво и от дясно! Така че пригответе се за КПП-та, където ще бъдете обискирани като престъпници, нищо, че арабите, които са влезли нелегално, никой не е проверил. Но какво са няколко бомби и убити българи от ислямисти в сравнение с ”лошите” българи, които май започват да се събуждат! Освен това кметът на София се опита и да ни смени часа на шествието, нещо, което ние категорично отказахме. Тъй че ако прочетете някъде написано от услужливи медии на статуквото, че протеста е със сменен час, не им вярвайте! Събираме се в 20 часа на площад света Неделя в петък! Събираме се пределно мотивирани, да изпълним дълга си и да освободим Лъвов мост от ислямистите. България за българите!“, пише на тяхната страница във Фейсбук.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас