НОВИНИ

Посолството на Великобритания в Кайро също предупреди гражданите си да избягват големи събирания и обществени места в египетската столица до 9 октомври.

Малко по-рано, подобен призив беше отправен от посолствата на САЩ и Канада, които разпространиха предупреждени за сигурността, в което конкретни причини не бяха упоменати.

В петък, египетското МВнР критикува предупреждението за сигурността на посолството на САЩ и заяви, че то не е координирано с МВнР, както и че египетските власти не са уведомени за причините, които са го предизвикали, съобава египетския „Ал-Ахрам“.

От египетското МВнР са съобщили още, че представители на дипломатическите представителста на САЩ и Канада са били извикани в министерството, за да обяснят причините за предупреждението, както и че мисиите са казали, че няма конкретни причини за издаването му, допълвайки че е рутинна процедура по време на „удължени уикенди“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас