НОВИНИ

През миналата седмица в австрийския курортен град Инсбрук бе намерено полумъртво 15 годишно момиче, което въпреки всички усилията на лекарите е починало вчера.

Представител на полицията е потвърдил станалото, добавяйки, че се води разследване и – естествено – поради това, няма да даде повече информация, съобщи ORF Radio Tirol. Все пак той е съобщил, че полицията „не изключва причината (за смъртта – бел.ред.) да са наркотици“, но се изчакват резултатите от аутопсията и токсиологичния анализ.
Разследването се води срещу двама силийски мигранти, единият от които е на 22 години. Евентуално, те могат да бъдат обвинени в „изоставяне на ранен“ без да му бъде оказана помощ или да бъдат уведомени властите.
Според информация от в. Tiroler Tageszeitung, момичето е престояло две денонощия в апартамента на сирийците, през което време е употребила голямо количество алкохол и наркотици. След като „комбинацията“ е предизвикала припадъка му, единият от сирийците просто я е изнесъл на стълбищната площадка до входа. Тя е била открита там на следващия ден (вторник).
Явно, да „поиш с алкохо“, да дадеш наркотици и да зарежеш на произвола на съдбата умираща тийнейджърка, като си „спестиш усилията и неприятностите“ да се обадиш на Бърза помощ е в „културните традиции“ на „новоеврпейците“, с които нашите (и европейските) политици искат да обогатят европейските граждани.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас