НОВИНИ

Поредното изнасилване от ИМИГРАНТИ в Швеция този път преля „чашата на толерантността“ на шведите, чието недоволство ескалира.

След като „МИГРАНТИТЕ“, които групово изнасилиха 30-годишна жена в инвалидна количка бяха ПУСНАТИ НА СВОБОДА, хората в Готланд се разгневиха.

Напрежението на острова ексалира, тъй като хората са недоволни от ОСВОБОЖДАВАНЕТО на ИЗНАСИЛВАЧИТЕ-ИМИГРАНТИ насилили жената и представители на „съдебната система“ са получили заплахи.

Сега полицията изпрати усиления на острова, за да „умиротвори“ хората. В подкрепа на местната полиция, която трябва да изпълнява ежедневните си задължения – интересно какви ли са, след като допуска ГРУПА ИЗНАСИЛВАЧИ да си вилнее на воля – е изпратено СПЕЦИАЛНО ПОДРАЗДЕЛЕНИЕ. От съобщението на “GP“ не става ясно какъв вид е то, но вероятно е за борба с масовите безредици.
„Ние правим това, когато ние спешно се нуждаем от изпращане на хора със смесени компетенции“, коментира говорителят на полицията в стокхолмския регион, Карина Скагерлинг.

Според съобщенията представителите на „съдебната система“ са били заплашвани по различни начини от недоволните хора (разбира се, официалната версия е, че хората са виновни). „Аз разбирам, че хората са разстроени, но не е ОК да взимат закона в свои ръце. Ние, искаме да подчертаем, че това не е ОК“, допълва Скагерлинд.

Трактовката е доста интересна, тъй като съобщения за линчуване на ГРУПАТА ИЗНАСИЛВАЧИ – НЯМА, т.е. - как тогава хората са взели закона в свои ръце.

Говорителят на полицията допълва, че не може да коментира „индивидуални случаи“, но има (МАЛЕ, КОЛКО СТРАШНО!) заплахи в социални медии срещу поименно споменати индивиди и „настроение на омраза като цяло“.

Какво нахалство от страна на шведите, нали?!? Някой нарушава закона и те да си позволяват да са недоволни. Направо са си „нахални расисти“ да не харесват извършители на престъпление, при утежняващи вината обстоятелства.

Според съобщение на „Нelagotland.se“ прокурорът е бил „посетен в дома си през нощта“, ситуация, която не е разследвана като нарушение според полицията.

Полицаите изпратени в Готланд са натоварени с различни задачи, вкл. разследвания и диалог с полицията.

Това с диалога е особено интересно, тъй като много шведи – и други европейски граждани – сравняват „правосъдието“ раздадено в този случай с Шариатски съд, т.е. жертвата (щом е жена) е ВИНАГИ ВИНОВНА.

Петимата мъже – и до момента няма никакви детайли относно тяхната самоличност, произход и пр. – са освободени, тъй като прокурорското решение се основава на правна формалност – жената в инвалидната количка не е показала ДОСТАТЪЧНА СЪПРОТИВА срещу ИЗНАСИЛВАЧИТЕ.

Във връзка с изнасилването станало в ранните часове на неделният ден първоначално бяха арестувани 6 човека. Жената не е познавала (преди това) нито един от тях и е била изнасилвана часове – „можете да кажете на смени“ – в тоалетната на апартамент в Висби.
В момента, в който тя е могла да избяга от апартамента полицията е уведомена. Нейните твърдения за сексуален акт са подкрепени и от един от мъжете, НО ТОЙ твърди, че е било доброволно.

По информация на „Aftonbladet“ всички арестувани са около 20 годишни и са признали, че са били на въпросното място (апартамент), но отричат престъпление.

Адвокатът на жената, Стефан Фредриксон е коментирал за „Nyheter Idag“, че при разпита, жената е уведомила властите, че преди е казала „НЕ“ на всеки от мъжете.

„Тя казва, че е казала не преди всяко ново насилие“, казва той.

Но ситуацията е нейната дума срещу тази на изнасилвачите и техническите детайли на „толераското правосъдие“.
Физически жената "не е зле", но за съжаление психически е унищожена.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас