НОВИНИ

Тормозът и насилието над европейците от „гостите на Меркел (& Со.)" ще продължава да се засилва

Информацията, че пристигналите от къде ли не в Италия лица се возят в градския транспорт без билети, смятат, че това е нормално и стават агресивни, ако им се поиска билет или се направи опит за глоба не е „новост“.

В средата на тази седмица, обаче представител на „бягащите от насилие“ отбеляза ново „постижение“, когато обект на наглостта и агресията му стана възрастна годишна жена с проблемно здраве.

Ситуацията се е разиграла в автобус в Милано и обидите и агресията на африканеца са „предизвикани“, когато жената е попитала дали може да ползва едното място за сядане – той се е бил разположил на две седалки на автобул №56.
Според разкази на очевидци и писмо изпратено до властите (цитирано от „Il Giorno“) жената видимо не е била в добро здравословно състояние, тя дори е използвала помощно средство за придвижване.

Когато е попитала за мястото, лицето (снимката е от неофициален източник!) е отговорило на развален италиански:

„Стой си в твоята къща, дърто, трябва да ходиш на разходка само, за да се счупиш…“

(вероятно е искал да каже "разпаднеш", но до там италианският му не е стигнал)

Трети пътник се е намесил след като е чул „любезностите“ на наглеца от Африка – видимо не „сирийски бежанец“ – но повечето пътници са си замълчали.
Съюзът на пенсионерите настоява за повече сигурност в частност по отношение защитата на възрастните и коментира, че явно „сме се превърнали в една „свободна зона“ (където човешките права са нарушени)“.
Отношението на африканеца към пътника, който се е намесил не е било особено по-различно. Когато той го е попитал, дали в неговата страна така се отнасят с родителите му и възрастните хора, африканецът е отправил вербални заплахи. По провокативен и апострофичен начин, африканецът казва: „К’во искаш ти бе дъртак, ако наистина искаш да приключиш спора изчезни (слез) ще те застрелям …“.
Мъжът не се е поддал на провокацията, а в момента възмутените италианци се надяват записите от ВИДЕО КАМЕРИТЕ на борда на автобуса по някакъв начин да станат обществено достъпни.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас