НОВИНИ

Целта в случая с инцидента е същата, като тази на „фалшивия“ (нереален) статут на бежанец – ПАРИ.

Видео запис показва, как един от „гостите на Меркел“ в немския град Манхайм се прави на жертва на пътно-транспортен инцидент. Целта на „постановката“ е получаване на пари от застраховката на шофьора или директно от самия водач на автомобила, ако реши че не иска полицейска намеса.

От текстовата част на (неофициалния) видео запис става ясно, е това трудно може да се нарече „изолиран“ или „единичен“ случай, тъй като се обяснява че един от вариантите на измамата включва обир. Когато шофьора отключи/отвори врата , за да окаже помощ на „засегнатия“, той/тя се оказват обрани.
Когато, обаче „бягащият от насилието и войната“ вижда видео камера и водачът казва, че ще извика полиция, „гостенинът на Меркел“ офейква …

Ситуацията – разбира се – има и своите защитници. Потребител на YouTube коментира под записа: „…Ти сляп,/тесногръд расист спри да подбираш тези малки изолирани инциденти. Те не са представителни за болшинството мюсюлмани. Ти ш*бан теоретик на конспирации“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас