НОВИНИ

Национална съпротива организира нов протест срещу нелегалните мигранти и ислямизацията, който ще бъде проведен на 21 октомври в София.

На страницата на организаторите на протеста във Фейсбук е поместено следното обръщение:
„На 21.10.2016 ще повторим протеста пак от 20 часа, пак на площад света Неделя!
Този път ще трябва да сме по-сериозни и по-подготвени, защото виждате как управляващите нито се впечатлиха, нито предприеха никакви мерки за справяне с нелегалните имигранти, дори напротив, подготвят заселването на нови. Вчера разбрахме, че Европа е повелила на ”българското” правителство България да приеме 700 хиляди ислямисти от четирите милиона в Турция, които се равняват на 10% от населението ни, като обещават милиарди евро, като ”компенсация”. Всички знаем алчността на ”нашите” политици, а и видяхме, че те вече обнародваха в държавен вестник проекти за интеграция на ”бежанци” и разселването им в по-бедни общини. Сделката на новата епоха с евро проектите за България вече ще са бежанци срещу пари за клептократите с цел превръщането на Родината ни в бунище за човешки отпадък!
Ислямизацията на България е вкарана в ход, а единствена преграда сме ние, обикновените българи. Този път трябва да сме повече и по-категорични в действията си, иначе ще загубим Отечеството си, а така и собственото си бъдеще. Знаете, че продажните медии мълчат, тъй, че разпространявайте събитието, а и информацията, какво ни подготвят от Европейския съюз и техните местни марионетки в България! Този път, наш дълг е да извършим нужното и правдивото за да подсигурим бъдещето на нашия род и деца, като това трябва да стане на всяка цена, иначе проклети да сме!“

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас