НОВИНИ

В италианската столица Рим, имигрант, който не е искал да плаща за билет за градския транспорт е организирал (поредния) ужас за шофьора и пътниците.

Римските граждани са били „културно обогатени“ от 20-годишен цветнокож мъж, който след като се е качил на автобуса, „като полудял“ е започнал да рита и удря пасажерите, които изобщо „не са били в час“ какво е предизвикало яростта му.
Хората, разбира се, са били принудени да се разбягат от общественият транспорт и тогава – яростта на имигрантта се е изляла върху шофьора. В случая, водач на автобуса е била жена, която за щастие е успяла да се затвори в шофьорската кабина.
В крайна сметка, „бягащият от насилието“ е бил обездвижен от граждани и предаден на властите, които бързо-бързо са пристигнли на мястото. Сега, 20-годишният – чийто точен правен статут на пребиваване в Италия все още не е ясен – е изправен пред обвинения в насилие и оказване на съпротива.
Цялата тази сага е била, заради нежеланието на чветнокожия да си плати билета за градския транспорт.


По информация на „Il Giornale“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас