НОВИНИ

Новоевропейците продължават да „насаждат“ своята „култура“ в Европа. Вълната от престъпност не отминава и доскоро „тихата и спокойна“ Швейцария.

Вчера (14 октомври) около 16.30 ч местно време, мигрант се е опитал да изнасили млада жена в обществена тоалетна насред Базел.
Жената е вървяла заедно със свои колежки, когато решила да се отбие до тоалетната. Колежките й останали да я чакат отвън. След като влязла в кабинката, непознат мъж насилил вратата, влязъл вътре и се опитал да я изнасили. Младата жена оказала яростна съпротива, като в същото време викала за помощ. Изглежда, това е уплашило нападателя, защото той я пуснал и избягал.
Все пак, благодарение на свидетелските показания, скоро бил заловен. Оказал се 28 годишен мигрант от Египет. Сега, швейцарската полиция търси допълнителни свидетели, които „могат да предоставят полезна информация“, което говори, че се предполага, че това може да не е първият опит за сексуално насилие на „търсещия по-добър живот“.
По информация на швейцарската полиция.

Дете – бежанец от Афганистан налетял на жена на автогара в София

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас