НОВИНИ

… просто „затварят устата“ на позволилите си да я критикуват

СNN изключи от ефир конгресмена Крис Колинзъм, когато в хода на обсъждане на предзиборните дебати заговори за кандидата на демократите Хилъри Клинтън и скорошните публикации на „WikiLeaks”.

На въпрос на водещият Крис Куомо, какво трябва да направи кандидатът на републиканците Донълд Тръмп, за да победи на предстоящите дебати, Колинз казва: „Две трети от населението и дори повече, знаят че Клинтън лъже, на нея не трябва да й се има доверие. WikiLeaks показва нейната двуличност. Тя говори едно, а …“ (тук следва „пиииип) или „връзката прекъсна“.

„Очевидно, ние загубихме сигнала със спътника“, обяснява Куомо, а след „възстановяването“ Колинз , вече обсъжда шансовете на Тръмп, но не и „WikiLeaks“.

Това не е първият път, когато „водеща медия“ губи сигнал, когато някои коментира нещо „политически неудобно“ за г-жа бившя Държавен Секретар. По-рано АВС прекъсна излъчването на реч на Тръмп в момента, когато той спомена за разцвета на екстремизма и Клинтън.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас