НОВИНИ

Бившият шеф на служба „Военна информация“ (военното разузнаване) и полковник от резерва Веселин Иванов временно поема ръководството на Българското посолство в Атина.

Това стана, след като българският посланик Емилия Кралева си замина, след изтичане на мандата й в Гърция, пише в. „Български новини".
Иванов е полковник от резерва, бил е военен аташе в Атина, преди това - командир на разузнавателен взвод, оперативен дежурен в разузнавателно управление, зам.-началник на оперативен отдел, началник на оперативно направление и отдел в служба „Военна информация", а след преминаванетоси в резерва – и директор на службата, която длъжност е заемал от 1 декември 2010 г. до 17 май 2015 г.

Временно изпълняващият длъжността посланик Веселин Иванов, се включи веднага и в живота на диаспората като присъства на празничното богослужение и честване на св. Йоан Рилски в гръцката столица от Българската православна църковна общност, съобщава още вестникът.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас