НОВИНИ

Генералното консулство на САЩ в Истанбул е разпространило предупреждение за възможни атаки срещу американски граждани и други чужденци в Истанбул.

Според съобщението (разпространено в събота, 22 октомври), атаките може да са предварително планирани или внезапни, като биха могли да включват въоръжени нападения, опити за отвличане, взривяване на бомби и др.

В тази връзка, Консулството предупреждава живеещите или временно пребиваващи в Истанбул граждани на САЩ да преразгледат своите предпазни мерки, особено когато посещават места, които са известни, като посещавани от западни граждани или райони където живеят повече граждани на западни страни. Освен това, американските дипломати призовават съгражданите си, да повишат своята бдителност, особено когато се намират на оживени места и райони със свободен достъп.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас