НОВИНИ

ВНИМАНИЕ!!! В материала има нецензурирана снимка!

Как бихте нарекли някого, който е деградирал или дегенерирал до такава степен, че си позволява многократно посред бял ден да мастурбира на улиицата пред училището на детето ви?

Оказва се, че дегенератът е бежанец от Ирак и живее в лагер за бежанци. Нещо повече – той е бил арестуван в средата на октомври и има поне още три други случая, в които „бягащият от насилието“ си е показвал голотииите на жени, съобщава „Express.de“.

Две от жените, които са били изложени на мастурбацията му – на 28 г. и 41 г. – са подали сигнали в полицията. Както много възмутени европейци биха казали „И какво от това!?“. Той е бил привикан, поговорено е с него и е пуснат без обвинения (явно за да продължи да си показва голотиите на обществени места).

Според полицията, те не са имали основание за арест и задържането му. А, какво ще кажат толерантните немски власти за „системно нарушаване на обществения ред“, „непристойно поведение на обществено място“, „опит за сексуално насилие на обществено място“ и пр.

 

По неофициална информация, мястото, където иракчаннът се е самозадоволявал е ПРЕД УЧИЛИЩЕ! Това се потвърждава и от снимките, на които има момиче на училищна възраст и микробус, превозващ деца...

След като поредният със „сексуална спешност“ си е задоволил „сексуалната спешност“ – за радост този път сам – най-невъзмутимо е напуснал мястото на удовлетворяване на спешността с велосипед.

Иракчанинът е от района Лонгерих на немския Кьолн, където мюсюлманите-бежанци подложиха на масови изнасилвания и сексуално насилие стотици жени в Новогодишната нощ.

На никого ли не се струва парадоксално, че при публикуване на снимка с голотиите на иракчанина маняк може да бъде наложена санкция, а на дегенерата, чиито са голотиите и който си ги показва - НЕ?! Това ли е, обещаваното културно обогатяване на Европа, което идвало с мигрантите, както твърдят много от нашите и европолитиците?!

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас