НОВИНИ

Според Хайнц-Кристиан Щтрахе, лидер на австрийската „Партия на свободата“ (FPÖ), канцлерът на Германия, Ангела Меркеле е дала „старта“ за т. нар. „мигрантска криза“ в Европа.

По думите му, „мама Меркел“, както я наричат доста от поканените лица от Близкия Изток, Азия и Африка е „най-опасният политик в Европа, и с нейната политика на „Добре, дошли“ тя отвори всички шлюзове за ислямисти, бедни имигранти и търсачи на щастие“ (цитиран от австрийският „Кrone“).
Вижданията за света на тези лица „не се вписват в нашата Европа и „тази инвазия разбива нашата социална тъкан (структура)“, казва още той.
Според австрийският политик, политиката на Меркел е „престъпна“ и осигурява неограничено проникване на мигранти „поставяйки Европа в риск“. Според него бедствието е предварително програмирано и дори нещо повече, Щрасе смята, че една гражданска война „не е малко вероятна“.
„Междувременно, бездните на дявола също намират място в сърцето на Европа“, казва шефа на FPÖ във връзка с вълните на масови сесуални насилия от бежанци – подобно на конфликтите между кюрди и турци в Австрия.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас