НОВИНИ

Сексуалният извратнтеняк е изнасилил жената, която е с увреждания в собствения й дом, „ЗАЩОТО ТЯ МУ БИЛА ДЛЪЖНА“.

Абдуллах Киронде е на 34 г. и се е нахвърлил върху беззащитнатаси жертва – която е прекарала удар – в една „крайно жалка атака“, съобщава британския „Мирър“.

Киродне, вече е бил осъден на 8.5 г. затвор от Бристолския съд и (очаквано) е отхвърлил обвиненията в изнасилване, но все пак е бил признат за виновен от съда, събщава „Bristol Post“.

Съдията, Джулиан Ламберт го е осъдил на затвор, плюс е 4 г. за своеволие и е заповядал той да бъде регистриран като сексуален насилник за цял живот.

Съдията е казал на Киронде, че „вие казахте, че тя ви дължи нещо и вие сте били груб с нея“ – това, което сте направили е жестоко и заслужаващо пълно презрение.

Самият му защтник е заявила, че този ден 34-годишният маниак е действал „жестоко, безсрамно и престъпно този ден“.

Киронде е поредното доказателство за провала на т. нар. „мултикултурализъм“ и абсурдните обяснения на новодошлите в Европа насилници.
По думите на защитника му, той е пристигнал във Великобритания от Уганда на 17 г. (вероятно „непридружаван непълнолетен“), т.е. почти две десетилетия той живее сред нравите, традициите и културата на британците и е напълно наясно, че не можеш просто да се нахвърляш на този или онзи. А, всъщност може и да не са му го изяснили, тъй като г-н Абдуллах има предишни сексуални насилия и дори инциденти със снимки на деца (т.е. детска порнография), но явно това не е попречило да се разхожда необезпокоявано по улиците и интересно защо не е депортиран в Уганда.


*Името е използвано условно като едно от най-разпространените женски имена във Великобритания.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас