НОВИНИ

Така поредният „гостенин на Меркел“ е развалил сватбеният ден на германска двойка. Когато духовникът бракосъчетаващ 35-годишния Марсел Лохбек и булката му Фриедерике в Дойсбург.

В църквата освен младоженците е имало и около 90 техни гости и когато духовникът е бил към края на церемонията СИРИЕЦ е влетял в църквата и е „протестирал“ с „Аллаху Акбар“.

Младоженецът коментира, че „В началото на церемонията, един мъж с дебел пуловер и шапка дойде в църквата и седна на задния ред“.

По думите на Лохбек, малко след това той е станал и е започнал да се разхожда сред свещниците – „той се смееше по изключително противен начин и след това започна да гали статуя на Богородица“.

„Той говореше на арабски и частично на английски. После той започна да унищожава цветята и продължаваше да крещи „Аллаху Акбар“, разказва още младоженецът.

Все по-често споменаваният ви в Европа вик на мюсюлманите „Аллаху Акбар“ е не само „боен вик“, но и „политически коректно превеждан“ като „Аллах е велик“ – всъщност реалният превод е „Аллах е по-велик“ и не само по „политически коректните норми“ произнесен извън мюсюлмански храм и то по време на религиозна церемония безпроблемно може да се класифицира като „омраза на религиозна основа“, „оскверняване“, „богохулство“ и пр., но явно тези норми не важат, когато засегнатите не са мюсюлмани.

Сред гостите, обаче е бил и 57-годишен офицер от полицията – роднина на младоженеца – който се е опитал да се намеси. По думите му, те са се опитали „да успокоят видимо травматизираният мъж“.

„Травматизираният“ неизвестно от какво – никой не го е вкарал на сила в храма или завел в Германия – обаче е отказал да напусне църквата, стигнало се е до бой с полицая, който има наранявания по лицето. Въпреки това, той е успял да удържи натрапника и е извикал колегите си полицаи.
След медицински преглед 23-годишният сириец е НАСТАНЕН В ПСИХИАТРИЧНА БОЛНИЦА.

Използвана е информация на "Дейли Мейл" и "Билд".

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас