НОВИНИ

Лицето, което е отговаряло за финансите на терористичната „Ислямска Държава“ (ИД) в Мосул е в неизвестност, а заедно с него са „почезнали“ и милиони долари.

Абу Мутайз Куатани, който освен за парите е отговарял и за джихадистките-самоубийци, е взел милиони долари от „хазната“ на джихадистите и вероятно е напуснал Мосул за неизвестно място, съобщава местен източник на „Ал-Сумариа“.

Освен, джихадиста-финансист и джихадистките милиони от града – офанзивата на иракските сили за връщането на контрола над който започна миналата седмица – е изчезнала и ГЕРМАНКА-ДЖИХАДИСТКА. От съобщението не става ясно, дали „госпожата“ е просто немска гражданка или с немски произход, но тя е била „дясна ръка“ на „финансиста“ и е отговаряла за наблюдението и ръководството на джихадиските-самоубийци. Според съобщението, жената, чието име не е съобщено, също така е била много успешен вербовчик на джихадистите и е успяла да привлече много чужденки-жени.

Източникът на „Ал-Сумария“ е съобщил още, че двамата са взели „важни документи“ и тяхното местоположение остава неизвестно.

Е, поне за тези двама (потенциални) „бежанци“ немските власти искрено могат да кажат, че ще допринесат за развитието на немската икономика – поне за приходите на някои търговци, ако отидат при „мама Меркел“ – а за другите неща, които такива лица могат да „допринесат“ е „политически некоректно“ да се говори.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас