НОВИНИ

В Рододендронпарк в германския Бремен мъж е нападнал с нож, хората намиращи се там.

Атаките са били без предупреждение и без видим мотив, съобщава немския „Билд“.

Според съобщението, в следствие на нападение сериозно са пострадали 6 човека. По разкази на очевидци, нападателят се е измъкнал от храстите и е започнал да наръгва хората – когато жертвата е падала на земята, той просто е продължавал напред, за да нарани други хора.

От разказите на очевидците може да се заключи, че поне една от жертвите е жена.

Представител на полицията, от мястото е съобщил за поне две местопрестъпления.

Специализирани екипи от 15 болници са се погрижили за ранените, а нападателят е задържан от тежко въоръжени представители на “Spezialeinsatzkommandos“ (командоси със специално предназначение).

Ако на някого му е „зимирисало“ на тероризъм трябва да го разочароваме – явно става въпрос за вече „стандартизиран ден“ в Германия.

„Това е 29-годишен мъж (за извършителя – бел. ред.). Според първоначалните заключения, той има ПСИХИЧЕСКО ЗАБОЛЯВАНЕ. Не мога да ви дам информация относно жертвите, в момента“, коментира офицерът от полицията, Франка Хайделке.

Първоначално поредният „психо-ножар“ е настанен в психиатрично заведение

По информация на „Билд“ пет от жертвите са жени, вкл. майка на две деца и тинейджър на 16-години- от информацията не става ясно момче или момиче.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас