НОВИНИ

Група от 7 „момчета-бежанци“ са упражнили сексуално насилие върху непълнолетни момичета в закрит басейн в Германия.

Басейнът на закрито в Мариендорф (южно от Берлин) е станал сцена на поредното своеволие от „гостите на Меркел“ – всички насилници са на (официална обявена) възраст под 15 години, а за шест от тях е потвърдено, че са от Сирия, съобщава „Die Welt“.

Всички жертви сексуално нападнати от „децата-бежанци“ са непълнолетни. Според коментар на баща на засегнато момиче, той е завел в басейна трите си дъщери – на 9 г., 11 г. и 14 г. – и тяхна приятелка на 14 г., защото са искали да отпразнуват рожденият ден на най-голямата му дъщеря, когато се е стигнало до „обарванията“.

Според съобщението, насилниците – за които „извинението“, че им е самотно, защото съпругата им е останала в родната страна, вече доста често използвано от други насилници трудно минава – са обграждали жертвите във водата и след това е започвало „сексуалното натрапване“.

11 годишното момиче е успяло да им избяга и е уведомило охраната на басейна, която е повикала полицията, пристигнала бързо на мястото.

Властите сега разследват „обида на сексуална основа“, а „обиждащите“ са на възраст между 7 г. и 14 г. – факт, които дори немските медии си позволяват да отбележат. За същността на "обидата", говорилият пред медиите баща, казва, че тя се е състояла в опипване по гърдите и между краката... Към момента на „заподозрените“ е забранено да посещават басейна. Дали те са в Германия със семействата си или са „не придружавани деца“ не е съобщено.

Случаят е поредният в серията сексуални нападения в басейните в Германия и съседна Австрия от последните месеци. В повечето случай нападателите са „бежанци/мигранти“, а жертвите им доста често са непълнолетни момичета, но това вероятно е първият случай (поне официално съобщен), когато цялата група сексуални насилници са непълнолетни.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас