НОВИНИ

Пенсионер болен от рак е починал в болница след като друг пациент – нелегален имигрант – който е бил хоспитализиран на съседното легло го е нападнал.

78-годишният А. Уилкинсън е бил задушен от иранец четири дни след като е бил опериран. Той е спял когато е бил нападнат от „имигранта“q настанен в болницата преди два дни с оплаквания за проблеми с дишането, съобщава британския „Дейли Мейл“.

Иранецът се бил „наблюдаван“ от трима служители на Граничната Агенция, които са се намирали до болничното му легло и са били принудени да се намесят, когато той е атакувал пред очите на другите „ошашавените“ пациенти рано сутринта на 17 октомври.

Иранецът веднага е бил махнат от болницата в Уксбридж (Западен Лондон) и върнат в близкия „имиграционен“ център, където чака депортиране.

20 часа след нападението, г-н Уилсън е бил обявен за мъртъв и тогава полицията отново е била викната в болницата. Според резултатите от аутопсията, той е починал от задавяне с кръв, но е започнато разследване, което трябва да установи дали атаката е допринесла за смъртта му.
Братът н починалия, с когото са били много близки казва, че той е преминал тежката операция успешно и всичко е изглеждало добре, но „някоx може да е отнел живота му, така че аз искам да зная истината за това, което се е случило“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас