НОВИНИ

Очевидци са съобщили, че нигерийски военни са застреляли мъж, който е носел „джихадистки пояс“, който се е опитвал да влезе в лагер за бежанци в североизточния град Майдугури.

В неделя сутрин друг бомбаджия-самоубиец взе живота на 5 човека в Майдугури, който е смятан за „родното място“ на джихадистите от „Боко Харам“ (вече вилает на „Ислямска Държава“). А атаката от неделя е петата за три седмици в града.
Местен жител е коментирал, че е видял бомбаджията да върви към лагера „открито показвайки експлозивите по тялото си“ и са алармирали войниците.
Военните са поискали от мъжа да се предаде и когато той е побягнал те са открили огън по него, съобщава още АП. Единият от експлозивите се е взривил при стрелбата, а друг е бил безопасно детониран.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас