НОВИНИ

Гражданин на Русия от Ростов на Дон стартира петиция до Държавната Дума на Руската федерация, с която се иска „организацията на ЛГБТ“ да бъде включена в списъка на забранените терористични организации.

Авторът на петицията напомня, че през 2013 г. в Русия е приет закон, с който се забранява да се води пропаганда на хомосексуализма сред непълнолетните. Според него, този закон не работи, защото общностите на ЛГБТ (лезбийки, гейове, бисексуални и транссексуални) продължават да подават заявки за провеждането на гейпаради, в големите градове има гейклубове, в медиите активно се обсъжда възможността да бъдат въведени еднополови бракове, а „гейлобито“ оказва все по-голямо влияние на органите на местната власт и на образователните учреждения.

„Отдавна вече е известен фактът, че гейовете, феминистките, украинските фашисти и ИДИЛ (терористичната джихадистка групировка Ислямска държава – бел.ред.) се финансират от един джоб с цел създаване на управляем хаос и по-нататък – унищожаване на човечеството“, пише още авторът на петицията. Според него, за предотвратяване на това, трябва да бъдат приети следните закони:

„- Да се включи организацията на ЛГБТ в списъка на забранените екстремистки организации, каквато по своята същност тя се явява.

- Да се въведат глоби за средствата за масова информация за споменаване на думите: гей, ЛГБТ, вкл. до отнемането на лицензи, защото п..далите се размножават чрез пропаганда.

- Да се включи символиката на ЛГБТ в списъка на забранената символика.

- Да се закрият всички сметки, през които върви финансирането на тези организации. (Стига сме си играли на толерастия, във Великобритания от веднъж закриха сметките на RT).“

Авторът на петицията не уточнява за коя точно организация на ЛГБТ се отнася искането, което предполага, че всъщност става въпрос за всички техни организации действащи в Русия.

Петицията, която можете да видите ТУК, е пусната за свободно присъединяване.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас