НОВИНИ

Членове на „префасонираната“ Ал Кайда в Сирия са екзекутирали двама цивилни в сирийския град Идлиб.

„Джаиш Фатах ал-Шам“ (бившата „Джабхат ал-Нусра“ или „Фронт ал-Нусра“) са екзекутирали двама мъже – на 39 г. и 54 г.
„Тези неверници, сътрудничеха с и шпионираха за режима на Ассад“, пише в публично изявление на организацията, цитирано от „ARA News“, в което са съобщени и точните имена на убитите.
Според съобщението екзекуцията е извършена на площад, а мъжее са били разстреляни в тила, докато са били на колене (точно както „Ислямска Държава“изпълнява част от екзекуциите си).
Местен медиен активист е коментирал, че „екзекуцията беше извършена пред очите на стотици хра“., както и че те са били убити непосредствено след като са били „арестувани“.
„Не е имало никакъв разпит или физически доказателство, (показващи) тяхната съпричастност към шпионски дейности“, съобщава още Айман ал-Хюсеин.
С червени кръгчета са оградени „мирните цивилни граждани“, а с черно е „сирийския бунтовник“ – просто за прегледност, да не стане някакво объркване от нетоллерантност.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас