НОВИНИ

В град Баутцен (Саксония, Германия) отново имаше сблъсък между местни и мигранти.

Естествено, „толерантните медии“ обявиха, че група неоцасти са устроили истински лов на мигранти в центъра на градчето късно вечерта във вторник (1 ноември). По-точно – преследвали са трима от мигрантите от центъра за настаняване на „бежанци“ в града.

Както често се окзва в последно време в Германия, истината е „малко“ по-различна.

Според официалните информации от полицията в Баутцен, обстановката се „нажежила“, след като по неизвестни засега причини, 20 годишен бежанец „атакувал“ един от местните жители. В отговор, след това, група „радикали“ са преследвали „трима мигранти“ и започнали да хвърлят камъни по тях. Пострадали няма, но полицаите задържали четирима от „радикалите“ и са започнали да разпитват свидетели на станалото.

Баутцен нашумя в медиите, след като през септември там имаше масово сбиване между мигранти – от т.нар. „непридружавани деца – бежанци“, настанени в центъра и местни жители, като поводът отново беше атака на мигранти срещу един от местните. След боя, властите въведоха вечерне час за „децата“ и забраниха в центъра да се употребява алкохол. В последствие тези „ограничителни“ мерки са били отменени.

Бой между местни жители и мигранти в Баутцен, Германия - видео

Интересно, защо немските власти считат, че е „в реда на нещата“ „децата – бежанци“ да употребяват алкохол и да се скитат нощно време по улиците? Или пък те са „съвсем наясно“, че може би повечето от тези „дечица“ всъщност отдавна са надхвърлили 18-тата си година и откровено лъжат за своята възраст – проблем, който очевидно е масов за цяла Европа, защото се наблюдава и във Виликобритания, в Швеция, във Франция…

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас