НОВИНИ

Министърът на вътрешните работи на Германия, Томас де Мезиер е призовал за по-строги действия срещу мигрантите извършили сексуални нападения в Новогодишната нощ и дори е препоръчал депортирането им.

Членът на Християн демократическият съюз, е участвал – като свидетел – в изслушване на парламента в Дюселфорф по разследване за сексуалните нападения. Въпреки че, даване под съд на нападателите е предизвикателство, той е казал, че много от тях трябва да бъдат депортирани, съобщава „Die Welt“.
Случилото се в Новогодишната нощ е една от „най-мръсните“ и зорко пазени тайни на немските управляващи, а допълнителни информации по нея продължават да излизат и към момента – почти година след случилото се. Въпреки опитите на феновете на „Wir schaffen das” да скрият факта, че нападателите са „мигранти“, дори самият де Мезиер съобщава, че повечето от тях са от Близкия Изток и Северна Африка.
По думите му, докато федералното правителство не определи Алжир, Мароко и Тунис като „сигурни страни“ – т.е. такива , в които „мигрантите“ може автоматично да бъдат връщани – извършителите ще продължат да живеят в Германия като „търсещи убежище“ (а получилите го и не само ще могат да „си развяват п*шките“ из цяла Европа).
Де Мезиер е подчертал, че всички мигранти не трябва да бъдат подозирани в криминални простъпки, но „ние не можем да толерираме, че млади мъже идват при нас от други култури с напълно различни социални норми, да не приемат законите на нашата страна“. Сега излезе, че идващите са „млади мъже“, пък и с „друга култура“ и „социални норми“ (не закони, а социални норми!) – за подобни изявления, особено от германци, човек почти автоматично получава определения „фашист“, „расист“ и пр. и дори може да си изгуби работата, че и да поседи „на топло“ … явно ако не е министър.
„Те трябва да бъдат разследвани и – когато е възможно – накарани да напуснат Германия“, допълва Де Мезиер.
Ако, думите са на журналист или обикновен човек „напускам“ може и да е приемлив израз, но от вътрешен министър „напускам“ не означава 100% депортирам – т.е. премахване от Европа – а предприемане на действие, по което може да се спори „на дълго и на широко“.
В отговор на въпроси, относно ролята на федералната полиция, която е охранявала района на гарата в Кьолн (където имаше много сексуални нападения), той е заявил, че НИКОЙ не е могъл да предвиди действията на мъжете-мигранти и размера на нападенията – признавайки също, че полицейското присъствие е било твърде малко и те не са направили достатъчно.
Във вторник в Хамбург, където също имаше сексуални нападения, иранец (26 г.), тунизиец (24 г.) и мароканец (заявил, че е на между 18 г. и 22 г.!) бяха оправдани по обвинения в сексуално нападение в Нвовогодишната нощ над 19 г. германка, заради ЛИПСА НА ДОКАЗАТЕЛСТВА. Т.е. думата на някого, който не знае собствената си възраст – но странно е в диапазон на пълнолетие – „тежи повече“ от тази на потенциалната жертва (жената не е искала обезщетение, т.е. интересът й от такъв процес е нулев).
В друг случай със сексуален насилник-мигрант в Кьолн, алжирецът е признат за виновен, но присъдата му е отменена и той е пуснат на свобода. При напускане на съда, „мигрантът“ се хили и усмихва (а по неофициални информации е имало и подигравателни коментари за немското правосъдие).
Изявленията за „строгост“ на Де Мезир реално са по-скоро „хвърляне на прах в очите“ на хората, които все по-често и повече страдат от разюздаността и безнаказаността на „гостите на Меркел“. А, ако е бил искрен в твърденията си, колко сложно е тези лица да бъдат намерени, то ситуацията в Германия – а от там и в Европа –е още по-критична: немските власти са изгубили контрол над улиците.

Убиването на Европа: Постепенно Германия пропада в бездната на хаоса и беззаконието

Използвана е информация на „БрейтБарт“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас