НОВИНИ

При проверка на предполагаемо скривалище на „милиции“ в района Геср Ел-Суец, източно Кайро, са били убити двама човека, а други пет са били ранени.

По време на операцията на египетските сили за сигурност също така са били ранени трима полицаи, а друг „боец“ е бил хванат, съобщава източник от силите за сигурност за арабското (издание) на „Ал-Ахрам“.

До сблъсъците с полицията се е стигнало в четвъртък около 30 мин. след зазоряване) след като „бойците“ са открили огън по силите за сигурност от район, където има жилищена сграда (блок).

Египетската медия съобщава още, че атаките срещу силите за сигурност – които не са изключения – са концентрирани основно в Северен Синай, където египетската армия и полиция се борят срещу укрепилата се ислямискта съпротива.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас