НОВИНИ

Очаква се до края на годината в Швейцария да отвори врати кафене, в което на клиентите освен хубаво кафе да се предлага и орален секс с робот.

Предприемачът Брадли Чавет (който е собственик и на фирма, предоставяща момичета за ескорт) се надява, до края на годината кафенето в Женева да приеме първите си клиенти.

Първоначално, той възнамерявал да наеме за бъдещата услуга – кафе с орален секс – жени, но правните проблеми, с които се сблъскал, го навели на мисълта за роботите. По думите му пред в. Le Matin, всичко ще струва на клиента към 50-тина евро. Възнамерява да закупи за целта 6 до 8 робота, от базирана в САЩ фирма, произвеждаща роботи, които изглеждат като „живи жени“. Щяло да ми струва между 1 500 и 2 700 евро броя. Според много експерти в бранша, скоро мъжете няма да могат дори да забележат разлика „с кого си имат работа“ – жена или робот.

Чавет е искал първото кафене, предлагащо кафе с орален секс да бъде открито в Лондон, но не е успял да преодолее законовата забрана за публична проституция и притежаване или менажиране на публичен дом. Това го накарало да се спре на Швейцария.

Засега, не е много ясно, какво точно се казва в законите в Швейцария за секса (при това платен!) с роботи, но очевидно властите са объркани, защото само заявяват, че ситуацията „е сложна“.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас