НОВИНИ

Седмици след като тялото на 19 годишна жена беше намерено в южния немски град Фрайбург, е намерено и второ тяло на мъртва жена.

И двете са били изнасилени преди смърта, съобщава немската полиция.

Според изявление на представител на местната полиция, второто тяло е на 27-годишната Каролин Грубер е било намерено в гората в града в четвъртък. Жената е била изнасилена, след което убита.

Тя е бил излязла да потича и е трябвало да се върне у дома след около час, но след като не се е прибрала, полицията е започнала операция по издирването й, която е продължила няколко дни.

Преди по-малко от месец в реката във Фрайбург (провинция Баден-Вюртенберг) беше намерено тялото на 19-годишна жена, която също е била изнасилена преди да почине.

Към момента, полицията не е сигурна дали тя е била удавена от нападателя си или сама е пднала в реката и се е удавила.

Следствието, сега проучва дали има връзка между двата случая, но към момента няма конкретни доказателства, които да предполагат, че един и същи мъж е нападнал двете жени.

Официалната – а и не само – информация по случаите е силно ограничена като се има в предвид, че починалите са били изнасилени и вълната изнасилвания и сексуални атаки от „гостите на Меркел“, всякаква информация за чиито действия зорко се пази от немските власти.

Самият град – до скоро – беше известен като университетски център и спокойно място.

Не пропускайте и други интересни истории, присъединете се към нас във Facebook и Twitter!

Web Hosting
Споделете важното за вас - напишете вашите новини! ИСКАМ

FREE-BG.NET

Free-bg.net е иновативен проект, стартирал като социално-информационна мрежа, но с течение на времето акцентът пада все повече върху информацията. Материалите излизат извън рамката на новините на „традиционните медии“. За да не искате да пропуснете най-интересните неща - ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ!

Likes от Вас - Новините от нас